Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat, în weekend, din cauza șantierelor de pe traseu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat, în zilele de 13 și 14 iunie, din cauza lucrărilor de pe strada Divizia 9 Cavalerie.

CITEȘTE 222 de infectări cu noul coronavirus, de ieri până azi! Unul singur este în Timiș

Mai exact, autobuzele de pe linia Expres 2, sensul sensul spre Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar la intersecția cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu și vor reveni pe traseul: strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, după care vor intra pe traseul normal până la Continental.

În aceste condiții, autobuzele de pe linia E2 vor opri în stația "Holdelor”, aferentă liniei 40.

În zilele de 13 și 14 iunie, autobuzele de pe aceeași linie nu vor opri în stațiile „Stuparilor”, „ Gara de Est” și „Dedeman”.

CITEȘTE ȘI: Mesajul de mulţumire al medicilor de la Spitalul Victor Babeş din Timisoara, pentru jurnalişti: Amintirile, zâmbetele şi lacrimile de recunoştinţă vor dăinui peste ani!

Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenei, după care vor continua pe Calea Mall-ului – strada Aristide Demetriade și în continuare pe traseul consacrat. Stațiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” și „Dedeman” vor fi suspendate.

Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 13:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login