Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Autobuze şi troleibuze deviate, la Timişoara! Circulaţia mijloacelor de transport în comun, afectată de lucrări de asfaltare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe strada Liege din Timişoara, sunt în toi lucrările de modernizare, iar muncitorii mai au puţin până să toarne stratul de asfalt.

Din acest motiv, traficul rutier este interzis, iar excepţie nu fac nici mijloacele de transport în comun.

Circulaţia pe tronsonul cuprins între Calea Aradului  și Calea Torontalului este închisă începând cu  data de  24.06.2020 (ora 07,00) până în data de 25.06.2020 (ora 17,30).

CITEŞTE ŞI: O nouă tragedie! Bărbat ucis de o viitură puternică! Cadavrul a fost găsit abia a doua zi

Astfel, autobuzele de pe liniile liniile 18 și Expres 1 și troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat, în zilele de 24 și 25 iunie.

Autobuzele de pe linia Expres 1 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului; la dus, autobuzele vor opri în stația „Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, iar la întors vor opri în stația „Liege”. Vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, până la Agronomie, unde vor întoarce.

Se vor utiliza stațiile de călători aferente liniei 17 și vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”. La dus, troleibuzele de pe linia 18 vor opri în stația „Remus Răduleț”, de pe Calea Aradului, stația „Miresei” urmând să fiesuspendată.

Autobuzele de pe linia M41 vor întoarce în Piața Consiliul Europei, pentru turele scurte: Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului.

CITEŞTE ŞI: Peste 200 de cazuri noi de coronavirus! S-au înregistrat şi alte 16 decese, de ieri până astăzi

 

 

 

Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 15:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login