Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atmosferă medievală, la Timişoara! Cavalerii şi domniţele vor pune stăpânire la Castelul Huniade

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încet-încet, viaţa revine la normal, după perioada de izolare, iar instituţiile de cultură pregătesc o mulţime de surprize pentru public.

Este vorba şi despre Muzeul Naţional al Banatului din Timişoara, unde se pregăteşte o nouă ediţie a Festivaului Medieval.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 24-26 iulie şi va cuprinde reconstituiri istoice, spectacole pirotehnice, dansuri şi muzică medievală.

Caii, cavalerii şi domniţele vor fi în centrul atenţiei, iar trupele invitate vor face reconstituire istorică medievala, cu recuzita care respectă întocmai detaliile acelor vremuri.

În prezent, reprezenanţii Muzeului caută o firmă care să se ocupe de organizare şi a alocat pentru asta, aproape 400.000 de lei.

Vor fi prezente cel puţin două trupe de muzică medievala şi minimun patru cai.

De asemenea, organizatorul trebuie să includă în program spectacole cu foc, iar în total vor fi peste 100 de participanţi.

Acestora li se va asigura, din suma alocată organizării, cazare, masă, scenă, nisip, baloţi de paie şi alte lucruri necesare spectacolului.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login