Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anunţ de interes public!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Anunţ de interes public! Anunţ de interes public!

S.C. FBR FOREST ONE S.A. titular al Planului planul “Amenajament Silvic Pădurea Petriș" amplasat pe raza jud. Arad cu suprafața de 3620,53 ha aduce la cunoștința publicului decizia APM Arad de emitere a avizului de mediu conform H.G. nr. 1076/2004.

Motivele care au stat la baza luării deciziei sunt următoarele:

- planul respectă cerințele legislației privind protecția mediului;

- la documentație sunt depuse avize/puncte de vedere favorabile ale membrilor CSC, absența unor efecte negative asupra integrității sitului dată de studiul de evaluare adecvată;

- în condițiile în care se vor implementa măsurile propuse pentru prevenirea și reducerea impactului nu vor fi afectate zone de protecție și de conservare speciale din punct de vedere al mediului sau zone de protecție hidrogeologică;

- amenajamentul silvic este situat în situată pe raza județului Arad;

- suprafața totală amenajament silvic 3620,53 ha;

- concluziile Raportului de Mediu/Studiului de evaluare adecvată sunt: implementarea planului va avea un impact redus asupra factorilor de mediu apă, aer, sol, zgomot, peisaj, în condițiile în care se vor implementa măsurile propuse pentru prevenirea și reducerea impactului. Până la luarea prezentei decizii, publicul interesat de implementarea planului nu a depus comentarii.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2020 12:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login