Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vezi aici pe ce străzi se lucrează la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea se menține bună, astfel că lucrările continuă pe mai multe străzi din Timișoara.

În afară de marile șantiere de la Pasajul Jiul, Pasajul Popa Șapcă, de pe Calea Martirilor și de pe strada Chimiștilor, Primăria Timișoara efectuează lucrări de întreținere a carosabilului în mai multe zone.

Astfel, se lucrează pe: Calea Dorobanţilor, în zona Odobescu (C-tin Noica), pe str. Electronicii, pe str. Barbu Iscovescu, str. Azurului, str. M. Sadoveanu și pe str. Mircea cel Bătrân. În plus, se efectuează întreținerea mai multor străzi din pământ și piatră spartă precum: str. Delineşti, str. Pavelescu, str. Soarelui, str. Traian Demetrescu sau str. Plopului


Se lucrează de asemenea la reabilitarea trotuarelor pe Str. Mircea cel Bătrân, str. C.A. Rosetti, str. Martir P. Domăşneanu, str. Acad. Sextil Puşcariu, str. Cornelia Sâlceanu, Calea Dorobanţilor, și str. Martir I. Buteanu.

Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2016 11:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login