Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

De ce a ajuns la poliţie un vânzător de brânză dintr-o piaţă din Timişoara?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiști locali, poliţişti de frontieră și inspectori din cadrul Direcției Generale Vamale Timișoara, au organizat o acţiune comună în Piața din Calea Lipovei.

Principalul scop a fost acela de a identifica locurile și persoanele care comercializează produse și mărfuri accizabile provenite din contrabandă, ulterior fiind efectuate verificări și pe alte linii.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate locațiile din piață unde existau informații că ar fi depozitate astfel de mărfuri de contrabandă. Poliţiştii au găsit pachete de țigări fără timbru la un comerciant care vindea brânzeturi în hala special amenajată. Acesta a fost condus la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Pe lângă aceste activități comune, polițiștii locali au depistat și un comerciant care vindea produse agro-alimentare, mai exact legume, fără a deține atestat de producător în acest sens. Mai mult, în jurul mesei la care se afla era mizerie. Cel în cauză a fost sancționat conform legii cu amendă de 15.000 lei și pentru nerespectarea curățeniei cu amendă de 200 lei.

În baza bunei colaborări dintre instițiile implicate, astfel de acțiuni comune vor mai avea loc și în perioada următoare, motiv pentru care atenționăm comercianții să respectare legislația referitoare efectuarea actelor de comerț, în caz contrar fiind drastic sancționați”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Luna trecută a avut loc o acțiune similară în Piața Badea Cârțan. 

Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 16:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login