Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ţi-ai programat un sejur în Egipt? Autorităţile de la Cairo au impus restricţii, începând cu 1 septembrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pandemia de coronavirus continuă să dea peste cap planurile de călătorie, acum fiind anunţate noi restricţii pentru Egipt.

Autorităţile de la Cairo au anunţat că, de la 1 septembrie nu mai permit intrarea pe teritoriul Egiptului a persoanelor care nu au un test negativ la coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Invitaţie la distracţie! Mâine are loc Ruga de la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara

Această normă va fi impusă și pasagerilor aflați în tranzit pe aeroporturile din Egipt, chiar dacă destinația finală nu impune prezentarea testului PCR negativ de Coronavirus.

"Prin urmare, Ministerul Afacerilor Externe precizează că intrarea pe teritoriul Egiptului va fi permisă persoanelor care sosesc din România,în baza prezentării unui test molecular negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 de ore înainte de sosirea în Egipt", transmite Ministerul Afacerilor Externe.

În plus, Ambasada României la Cairo subliniază necesitatea cunoașterii condițiilor de intrare în Egipt de către toți cetățenii români care călătoresc spre această destinație și conformarea la regulile și normele stabilite de către autoritățile de la Cairo.

Românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Cairo: 002027359546, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Cairo: 002027359546.

CITEŞTE ŞI: Doliu în lumea medicală din Timişoara! Un doctor a fost răpus de coronavirus, la doar 44 de ani

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login