Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ţara în care valurile mării se întâlnesc cu dunele de nisip ale Saharei este mai aproape! Din Timişoara, zboruri directe spre Tunisia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă doriţi un concediu desprins din “O mie şi una de nopţi”? Nimic mai simplu: de pe Aeroportul din Timişoara sunt zboruri directe spre Tunisia.

Cel mai nordic stat de pe continentul african oferă nopţi şi zile de basm.

Ţara ale cărei dune de nisip din deşertul Saharei se întind pe bună parte din suprafaţă este o adevarată oază pentru turiştii care o vizitează fie vara, fie iarna.

Tunisia se invecineaza cu Algeria la vest şi cu Libia la sud-est.

La nord şi est este scăldată de apele mării, lungimea coastei fiind de 1.148 km, iar în nord-vest sunt Munţii Atlas.

Spre sud se află depresiuni asemănătoare stepei (Chott el Djerid) cu lacuri sărate, ce merg spre Sahara.

Verile fierbinţi din Tunisia atrag an de an numeroşi turişti, interesaţi nu doar de condiţiile de lux din resorturi, ci şi de istoria fascinantă a statului african care are ca punct de referinta anul 814 î.Ch., când fenicienii au fondat Cartagina.

Această ţară desprinsă din basme este acum mult mai accesibilă pentru timişoreni, care au la dispoziţie curse aeriene directe, în fiecare sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login