Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Împreună, suntem mai puternici! Asociaţia Elpis Timişoara donează 10.000 de euro pentru bolnavii de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lupta împotriva celui mai temut duşman al momentului, COVID – 19, adună tot mai muli aliaţi care îşi arată solidaritatea cu eroii din prima linie.

Sunt oameni simpli, antreprenori şi organizaţii non-profit care cunosc lipsurile cu care se confruntă personalul medical şi au decis să dea o mână de ajutor.

CITEŞTE ŞI: FOTO Accident grav, în vestul țării, cu o victimă încarcerată! Medicii sosiți la fața locului au început manevrele de resuscitare

“În aceste vremuri de încercare pentru întreaga umanitate, când lupta contra noului coronavirus COVID -19 a devenit prioritatea numărul 1 a întregii omeniri, când medicii continuă să depunăeforturi supraomenești și să rămână pe baricade pentru a ajuta la salvarea de vieți omenești și pentru a preveni noi cazuri de infectare cu acest virus, comunitatea locală din Timișoara continuă să fie un exemplu pentru întreaga țară și să se mobilizeze în vederea susținerii sistemului medical și a pacienților aflați în spitale”, spun cei de la Asociaţia Elpis Timişoara.

Cum resursele materiale ale spitalelor sunt, din păcate, limitate, iar numărul cazurilor care au nevoie de ajutor este în continuă creștere, medicii sunt susținuți de comunitate pentru a putea să își ducă la îndeplinire menirea de salvatori de vieți și pentru a asigura cel mai bun tratament medical persoanelor spitalizate.

De la oameni simpli, care au oferit câte 2 euro prin sms, până la companii care încearcă să asigure aparatură medicală sau materialele de protecție necesare cadrelor medicale, cu toții sunt uniți de același gând: stoparea pandemiei de COVID-19 și vindecarea, respectiv salvarea celor infectați cu acest virus. Asociația Elpis Timişoara, alături de compania Sky Group, s-a alăturat comunității locale din Timișoara și a donat suma de 45.000 de lei pentru susținerea Asociației „Dr. Victor Babeș” Timișoara și pentru Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” din Timișoara.

„Am decis să oferim această sumă de bani spitalelor aflate în prima linie de luptă cu coronavirusul. Credem că aici sunt oamenii care au cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, medicii din cele două clinici timișorene, alături de confrații lor, fiind niște adevărați eroi. Sperăm că acest ajutor financiar, alături de susținerea oferită de alte persoane și companii, de mâinile întinse de întreaga comunitate, să ajute la salvarea vieților omenești și la vindecarea unui număr mare de pacienți”, a spus Liliana Ghibea, președinte al Asociației Elpis Timisoara.

CITEŞTE ŞI: Program modificat al mijloacelor de transport în comun! Între anumite intervale orare, circulația va fi oprită complet

De-a lungul timpului, Asociația Elpis Timisoara, care este un proiect al companiei Sky Group, s-a implicat în numeroase proiecte umanitare și în susținerea unui număr crescut de persoane aflate în dificultate.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login