Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal din Timișoara a primit ca donație un sistem performant de încălzire și apă caldă!

Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal din Timișoara a primit ca donație trei centrale termice cu echipamentele necesare și instalația aferentă, o investiție de peste 50.000 de euro menită să îmbunătățească condițiile de spitalizare.

Cele trei centrale termice în condensație au fiecare câte 120 kW, funcționează în cascadă și asigură deja apa caldă în toată clinica. A fost pusă la dispoziția medicilor și o aplicație mobilă care monitorizează funcționarea optimă a echipamentelor. Donația a fost făcută de compania E.ON Energie România.

Să ajungi într-un spital de oncologie este o situație extrem de dureroasă, atât pentru bolnav, cât și pentru familia acestuia. Fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire. Este de datoria noastră să le fim alături și să oferim ajutorul care ne stă în putere ca să poată face față cât mai bine acestei încercări”, spune Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

„Faptul că, în sfârșit, avem centrale termice este un mare progres pentru noi. Dacă chiar și până acum, de mulți ani, oferim tratamente la standarde europene, condițiile lăsau uneori puțin de dorit și acum, în sfârșit, putem să oferim și condiții din ce în ce mai bune și sperăm că acesta este doar unul dintre mulții pași către progres”, declară Petra Curescu, medic primar oncologie medicală.

În clinica din Timișoara sunt tratați bolnavi din Timiș, județele învecinate și nu numai. Doar anul trecut, medicii oncologi de aici au tratat aproximativ 3.000 de pacienți, iar în primele șase luni ale acestui an au beneficiat de tratamente peste 2.000 de bolnavi de cancer.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.