Sfârşit cumplit pentru un bărbat! A fost strivit de un tractor

Un bărbat de 77 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind strivit de un tractor. Pompierii au fost cei care l-au scos de sub utilaj, însă din păcate manevrele de rususcitare nu au reuşit.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în localitatea Pleşcuţa din judeţul Arad.

Astăzi, 19.05.2022, în jurul orei 10:00, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în localitatea Pleșcuța, pentru a extrage o persoană peste care căzuse un utilaj agricol (tractor). Pentru misiune au fost mobilizate de urgență forțe și mijloace ale Detașamentului Ineu-Garda 2 Gurahonț: o autospecială cu modul descarcerare, 4 Subofițeri și un echipaj SAJ. Ajunși la fata locului, pompierii militari au extras victima (sex masculin, in vârsta de 77 de ani, in stare de inconștiență) de sub utilajul agricol, iar echipajul SAJ a început efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarată decedată„, transmite ISU Arad.

Poliţiştii arădeni continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.