Sesiune de informare privind protecția mediului și gestionarea deșeurilor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu -Comisariatul Județean Timiș, organizează în data de 4 mai, de la ora 10.00, în Sala BANAT a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un seminar de informare a agenților economici, având ca temă: Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deşeurilor.

Vor fi dezbătute aspecte care vizează:

  • O.U.G. 92/2021;
  • O.U.G. 195/2005 cu modificările ulterioare;
  • Ordinul nr. 1150/2020 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și a autorizației integrate de mediu.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș și al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată transmiterea întrebărilor până cel târziu marți, 3 mai, orele 16.00, astfel încât în cadrul întâlnirii să se răspundă punctual la problemele ridicate de agenții economici.

Participarea este gratuită pentru membri CCIAT, iar pentru companiile care nu sunt membre ale CCIAT taxa de participare este de 150 lei + TVA.

Termenul de înscriere și transmitere a întrebărilor este 3 mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.