Serbare de basm! Elevii de la Montessori au pus în scenă cele mai frumoase povești!

A început perioada serbărilor de Crăciun, la școlile din Timișoara.

Cel mai colorat eveniment de acest gen a avut loc aseară, la Montessori Haus, unde elevi de toate vârstele, au pus în scenă cele mai cunoscute povești. Alegerea le-a aparținut în totalitate, iar micuții au optat să aducă în atenția părinților, magia sărbătorilor de iarnă, bucuria primilor fulgi de nea sau clasicul basm al Cenușăresei.

Montessori Haus05
Elevii și-au luat rolurile în serios, iar modul în care au pus în scenă „Frau Holle”, cea care stârnește ninsoarea atunci când scutură pernele și păturile, i-ar face invidioși chiar și pe marii actori.
La înălțime au fost și copiii care au întruchipat personajele din poveștile „Cine a furat Crăciunul”, „Gâsca cu penele de aur” și „Cenușăreasa”.

Și pentru că spiritul sărbătorilor de iarnă plutește în aer, elevii de la Montessori și-au încântat publicul și cu o serie de colinde românești, iar la final și-au provocat părinții să cânte alături de ei.

Montessori-Haus01
Montessori-Haus02
Montessori-Haus03
Montessori-Haus04
Montessori Haus05
Montessori-Haus06

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.