Se vinde o parte din fostul Liceu de Arte!

 Proprietarii clădirii în care în trecut a funcționat Liceul de Arte au scos imobilul la vânzare. Aceștia au făcut o propunere Primăriei Timișoara în vederea achiziționării unei părți din complexul de clădiri. Cu toate acestea, aleșii locali au spus „pas” invitației.

În ședința de Consiliu Local ce a avut loc astăzi, aleșii au fost invitați să voteze neexercitarea dreptului de preemţiune la intenţia de înstrăinare a două imobile situate în zona centrală a oraşului la adresele C.D. Loga nr.3 şi Bd. Mihai Eminescu nr 2. Prețul propus de proprietari – 5.000.000 de euro – a  fost considerat mult prea mare de aparatul primăriei.

„Clădirea ar fi interesant gratuit, dar la 5 milioane de euro, nu e interesantă. Clădirea în sine nu e interesantă deloc, interesant e terenul de sub ea, iar aici ar fi timpul să apară ceva, nu un loc lăsat de izbeliște, așa cum e de mulți ani încoace”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Aleșii locali au fost de acord cu poziția primarului, având în vedere faptul că nu s-au arătat interesați de oferta de achiziționare a acestui imobil.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.