Se schimbă limita de viteză la ieșirile din oraș

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Șoferi, trebuie șă știți asta! Începând de săptămâna viitoare se schimbă limita de viteză pe drumurile ce fac ieșirea din oraș!

Decizia a fost luată, astăzi, în Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara.

Șoferii vor putea circula cu 70km/h pe șosele de ieșire din oraș. Deși încă nu s-a decis care vor fi punctele în care noua limită de viteză va fi instituită, cel mai probabil acestea vor fi delimitate de ultimul semafor al fiecărei artere care duce spre ieșirea din Timișoara.

„S-a hotărât în Comisia de Circulație ca pe toate ieșirile din oraș viteza să fie ridicată la 70 km/h. Acum facem demersurile pentru unda verde, la 60 km/h pe ieșirile din oraș”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Practic, pe străzile ce duc la ieșirea din oraș va fi undă verde dacă șoferii vor scoate o medie de viteză de 60 km/h. În momentul de față pe unele artere apropiate granițelor orașului există undă verde, însă numai pe sensul de intrare. Vorbim aici despre Take Ionescu și Calea Aradului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.