Scandal la Timişoara, din cauza închiderii teraselor! Robu cere revocarea măsurii, invocând că a fost păcălit să o accepte

Aseară, la ora 19:00, a intrat în vigoare decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin care masca devine obligatorie în aer liber şi în Timiş, iar terasele trebuie să se închidă la ora 23:00.

Dacă în ceea ce priveşte purtarea măştii, primarul Timişoarei a reuşit să impună câteva excepţii, Centrul Istoric şi Piaţa Victoriei, nu la fel s-a întâmplat cu restricţiile privind funcţionarea teraselor.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Trei victime, după ce două maşini s-au ciocnit violent! Una dintre ele “a zburat” în şanţ

Într-o postare pe facebook, edilul spune că a fost păcălit să accepte închiderea acestor locaţii, drept urmare solicită reanalizarea acesti măsuri.

“Dacă în privința măștilor în Piața Victoriei și Centrul Istoric am avut câștig de cauză, în privința orarului teraselor nu am mai avut, replicându-mi-se că nu se poate depăși ora 23.00, pentru că s-a instituit această oră limită printr-o decizie națională. Citind textele naționale, am constatat că am fost indus în eroare, de la nivel național doar propunându-se asta, nu dispunându-se! Prin urmare, voi cere revenirea asupra deciziei de astăzi și lăsarea lucrurilor în Timișoara așa cum au fost! PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIUN CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE A CUIVA LA VREO TERASĂ DIN TIMIȘOARA DUPĂ ORA 23.00, CUM NU EXISTĂ NICI ÎNAINTE DE ORA 23.00! Cu respectarea exigențelor logice, eficiente, oamenii trebuie să aibă posibilitatea să se relaxeze, să empatizeze, să socializeze -doar omul este ființă socială și nu cred că își propune cineva să o transforme!-, nu să stea închiși în casă CÂND NU E CAZUL; când a fost cazul, am stat!!!”, a scris Nicolae Robu, pe facebook.

Rămâne de văzut dacă primarul va avea câştig de cauză şii dacă terasele, barurile şi restaurantele vor putea funcţiona la Timişoara şi după ora 23:00.

CITEŞTE ŞI: Revoltător! Un bărbat a paralizat, după ce medicii l-au abandonat ore în şir, fără tratament medical, mâncare şi apă

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.