Șapte noi săli de clasă la un prestigios liceu din Timișora

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Cadou de Crăciun pentru elevii unui liceu din Timișoara!

După ce se vor întoarce din vacanța de iarnă școala lor va avea șapte noi săli de clasă. Acestea au fost amenajate de Primăria Timișoara în internatul unității de învățământ.

Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” va beneficia de șapte noi spații amenajate pentru desfășurarea procesului educațional. Acestea s-au făcut pe bani de la Primări Timișoara, iar în perioada vacanței de iarnă urmează să fie și dotate cu mobilier. 

„Încercăm din răsputeri să facem față avalanșei de cereri pentru clasa pregătitoare în școlile performante ale Timișoarei, suprapopularea acestora împingându-ne constant către organizarea cursurilor în 2 schimburi”, a declarat primarul Dan Diaconu.

Această amenajare va elibera ,în parte, presiunea de pe Pedagogic anul acesta. Cu toate acestea, autoritățile locale atrag atenția că problema trebuie reglementată prin legislație.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.