Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spitalizare ca în filme! Opt saloane din Clinica pentru copii au fost renovate şi dotate la cele mai noi standarde

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizaţia Salvați Copiii Filiala Timişoara şi Smithfield România au renovat opt saloane în Clinica de pediatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara.

Saloanele au fost modernizate la cele mai noi standarde, cu dotări performante, precum si grupuri sanitare conform cerințelor, toate atât de necesare îngrijirii performante a copiilor si confortului micilor pacienti.

Investiţia se ridică la 200.000 euro şi a fost realizată în cadrul unui proiect amplu, derulat de Organizaţia “Salvaţi Copiii”.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii pot folosi gratuit în continuare cele patru puncte de colectare a deșeurilor din oraș

“Secția IV Pediatrie a spitalului este una extrem de importantă pentru regiune, aici fiind transferați copii cu patologii grave cardiologice, toxicologice, dar și nefrologice, din întreg județul Timiș, precum și din județele vecine. Calitatea actului medical depinde și de felul în care se petrece el, de cum sunt primiți copiii în saloanele unui spital cu buni specialiști în cadrul personalului”, a declarat Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii din Timişoara.

„Ne-am alăturat inițiativei Organizației Salvați Copiii pentru că angajamentul față de comunitate este o prioritate pentru fiecare dintre noi, cei care alcătuim familia Smithfield Romania. Ne dorim să putem, în fiecare zi, să schimbam în bine viețile celor de lângă noi, să oferim fără rezerve ajutorul nostru celor care au nevoie de el. Sperăm ca prin exemplul nostru, să inspirăm tot mai multe persoane si companii să sustina proiectele derulate de Organizației Salvați Copiii, menite sa asigure respectarea dreptului la viață și supraviețuire, la sănătate și dezvoltare armonioasă copiilor", a declarat Cristina Bodea, director Sustenabilitate Smithfield România.

CITEŞTE ŞI: Ultimatum pentru centrele comerciale din Timişoara! Ce avertisment le transmite Primăria?

 

 

Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2019 11:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login