Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Renumiţi medici din lume în tratarea cancerului sunt în aceste zile la Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 21 – 24 februarie 2019, la Timişoara are loc cea de-a doua ediţie a Oncohelp Winter School – Imunoterapia Cancerului, organizată de conf. dr. Şerban Negru.

În cadrul evenimentului vor fi prezentări ştiinţifice pe teme precum prevenţia şi tratamentul afecţiunilor oncologice, rolul biomarkerilor sau rolul imagisticii în diagnosticul şi managementul optim al reacţiilor adverse la imunoterapie.

Aceste prezentări vor fi susţinute de doctori specializaţi în diagnosticarea, prevenţia şi tratarea cancerului, atât din România cât şi de peste hotare.

Printre aceştia se numără şi Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, de la WIENER PRIVATKLINIK, unitate sanitară la care tot mai mulţi români aleg să se trateze de această maladie.

“Principalul tip de afecţiune pentru care pacienţii aleg să se trateze în Viena, la WPK, este boala oncologică. Aproximativ 40 de pacienţi români afectaţi de cancer ajung lunar aici pentru a beneficia de tratamente oncologice inovatoare. În această arie, spitalul este unul dintre puţinele din Europa care oferă cele mai moderne terapii utilizate la nivel mondial în tratarea cancerului: terapia personalizată ţintită şi imunoterapia”, explică dr. Simona Dunărinţu, de la Senologica, clinică specializată în diagnosticarea imagistică şi care are o colaborare cu Wiener Privatklinik.

Graţie acestei colaborări, pacienţii diagnosticaţi cu cancer, sau la care există această suspiciune, pot cere o a doua părere, de la specialiştii austrieci.

WPK Academy Cancer Center reuneşte peste 30 de experţi renumiţi în domeniu, incluzând oncologi, hematologi, chirurgi, specialişti în medicină nucleară, geneticieni, dar şi alte specialităţi medicale.

Centrul este coordonat de către Profesorul Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciaţi experţi la nivel european în oncologie, imunoterapie şi tratamentul personalizat al cancerului, care a consultat şi tratat peste 900 de pacienţi români!

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login