Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia oficială a spitalului în care o asistentă medicală a murit din cauza unei fracturi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt acuzaţii grave făcute de rudele unei femei de 48 de ani, care a murit la spital, unde a ajuns după ce a căzut de pe o scară.

CITEŞTE ŞI: Avalanşă de infectări cu coronavirus! Cea mai recentă raportare arată o creştere a numărului de bolnavi cu 265

S-a întâmplat la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar femeia, asistentă medicală şi preoteasă în comuna Măureni din Caraş-Severin, avea o fractură deschisă la un picior.

Rudele spun că, deşi trebuia operată de urgenţă, ea a fost ţinută foarte mult timp în zona de triaj, pentru că personalul medical s-a temut să nu fie infectată cu COVID-19.

Pe aceeaşi temă: Strigător la cer! Asistentă medicală lăsată să sângereze până a murit, pentru că doctorii s-au temut că are coronavirus

Situaţia este infirmată de conducerea spitalului, care susţine că pacienta a primit toate îngrijirile medicale.

“În cursul serii de miercuri, 8 aprilie, la ora 19:20, a fost adusă cu ambulanţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, o pacientă în vârstă de 48 de ani, din comuna Măureni, care prezenta fractură deschisă la glezna dreaptă, în urma unui traumatism prin cădere, de la o înălţime de aproximativ 2 metri. Din afirmaţiile pacientei, aceasta a avut contact cu un suspect COVID-19, neconfirmat până în acest moment. Iniţial, pacienta a fost cazată într-unul dintre eurocontainerele din curtea Spitalului, unde i s-au evaluat funcţiile vitale. La acel moment, femeia era conştientă, cooperantă, dar prezenta valori de tensiune scăzute. Pacientei i s-a administrat de urgenţă, tratament de reechilibrare volemică şi analgezice şi imediat a fost mutată în salonul izolator din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, dotat cu sursă de oxigen şi monitor de funcţii vitale. De asemenea, i s-a efectuat de urgenţă, consult ortopedic, în urma căruia s-a decis intrarea în sala de operaţie, pentru intervenţia chirurgicală. Imediat după consultul ortopedic, pacienta a prezentat stop cardio-respirator, demarându-se manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat favorabil, decesul declarându-se la ora 20:50”, a declarat Roxana Bălan, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: A luat un pistol în mână şi şi-a amintit de rivalii săi! Ce a urmat i-a uimit şi pe poliţişti

 

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 19:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login