Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Preot confirmat cu coronavirus! Mesajul pe care l-a transmis de pe patul de spital

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus creşte de la o zi la alta, iar noul virus infectează oameni din toate categoriile de vârstă şi socio-profesionale.

Acum a fost confirmat un preot din municipiul Deva, care imediat după ce a primit rezultatul pozitiv, a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş.

CITEŞTE ŞI: Dramatic! 36 persoane infectate cu COVID – 19 se zbat între viaţă şi moarte! Bilanţul a ajuns la 2.245 de îmbolnăviri

Preotul Dacian Popescu a început să se simtă rău, în urmă cu patru zile.

A făcut febră, lucru care i-a dat de gândit, aşa că a decis să se autoizoleze.

În paralel, i-au fost recoltate probe pentru COVID – 19, iar rezultatele au fost pozitive.

”În ciuda zvonisticii, starea mea este una foarte bună. Partea cea mai grea a trecut în timpul în care am fost în carantină. Vă rog să aveţi Nădejde în Dumnezeu şi cu această nădejde vom cânta din nou HRISTOS A ÎNVIAT! Rogu-Vă, nu daţi curs tuturor bârfelor despre starea mea, ci mai degrabă Rugaţi-vă pentru mine şi familia mea. Totodată vă spun că NU cunosc modul în care am contactat virusul însă lucrul acesta nu mai contează. Şi eu vă port în rugăciune neîncetată”, a scris preotul Dacian Popescu, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Cinste lor! Cei de la Cramele Recaş, alături de bolnavii de COVID – 19! Donaţie importantă, pentru spitalele din Timişoara

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login