Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ne pregătim pentru ce este mai rău! În Timiş a ajuns un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus în stare critică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judeţul Timiş a înregistrat ieri, 23 de cazuri noi de coronavirus, cel mai mare număr din ultimele trei luni.

În acest moment, secţia destinată bolnavilor cu COVID-19, de la Spitalul Victor Babeş este plină, şi nici la terapie intensive nu mai sunt multe locuri goale.

CITEŞTE ŞI: Încă un focar de infecţie cu coronavirus, la un spital din Timişoara! Numărul cazurilor creşte vertiginos

Tocmai de aceea, la Timişoara a ajuns o unitate mobile de terapie intensivă, care va fi mutată de la un spital la altul, în funcţie de nevoi.

“Pentru coordonarea eficientă a intervențiilor privind cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus SARS CoV-2 la nivelul județului Timiș, prin grija Ministerului Afacerilor Interne, a Departamentului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș va intra o unitate de terapie intensivă mobilă cu 12 paturi”, anunţă ISU Banat.

autospeciala ATI

Pe lângă cele 12 paturi, autospeciala este dotată cu toate echipamentele necesare pentru o secție de terapie intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare și injectomate.

Unitatea de terapie intensivă va fi pusă la dispoziția unităților sanitare din județ, în funcție de solicitările și nevoile acestora.

CITEŞTE ŞI: Pericol de explozie, după un incendiu violent! Două persoane, surprinse de flăcări

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login