Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Ministrul Sănătăţii, vizită pe fugă, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara: am vrut să felicit această clinică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plină criză generată de OVID-19, ministrul Sănătăţii a venit în vestul ţării, unde a vizitat, printre altele, şi Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Solicitare de ultimă oră! Ce cere deputatul Adrian Pau, pentru gestionarea eficientă a crizei coronavirusului?

A fost o vizită scurtă, de aproximativ 5 minute, despre care mai marele sistemului sanitar nu a putut să dea prea multe detalii.

“Am venit să văd o clinică care merge, o clinică care merge, o clinică în care medicii tratează, o clinică în care medicii şi-au înfrânt frica, o clinică pe care într-adevăr am vrut să o felicit”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Înainte de a venit la Timişoara, Tătaru a fost la Arad, unde a verificat situaţia de la Spitalul Judeţean Arad.

Aici, peste 100 de doctori, asistente medicale, infirmiere şi brancardieri şi-au dat demisia sau au intrat brusc, în concedii medicale.

Nici despre asta, ministrul nu a putut să spună prea multe, deşi problema este cu adevărat gravă, în contextul în care, la Secţia de Boli Infecţioase nu mai există niciun doctor.

“Unii dintre ei sunt la pensie şi nu au mai cerut prelungirea contractului de muncă, iar o parte dintre ei sunt în concedii medicale. Eu am vorbit cu cine am putut să vorbesc.Am anunţat că vin şi am vrut să vorbesc cu medicii, separat de conducere. Am vorbit cu medicii de la Urgenţe şi cu cei de afară, de la triajul epidemiologic”, a spus minsitrul Sănătăţii, după care a refuzat să mai răspundă la vreo întrebare a jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI: Reacţia doctorului Musta, la demisiile în lanţ, ale cadrelor medicale: Boala o putem lua și noi din oraș, nu doar din spital!

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2020 19:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login