Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Maratonul Vaccinării! La Timişoara, sute de medici şi voluntari vor imuniza încontinuu, trei zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

3 zile și 10.000 doze de vaccin Pfizer pentru până la 30 de fluxuri de vaccinare. Sunt reperele unei noi premiere, care va avea loc la Timişoara.

Sunt implicaţi sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei.

CITEŞTE ŞI: Jandarmi grav răniți, în urma unui accident cumplit! Unul dintre ei este în comă

Este vorba despre Maratonul Vaccinării, care se va desfăşura în perioada 23-25 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri, sub sloganul “Pune umărul pentru Timișoara. Vaccinează-te!”.
În această perioadă, se vor face non-stop imunizări, atât ziua cât și noaptea.

Ca medici în secții de Terapie Intensivă, suntem ca niște medici de front, ne zbatem zilnic să salvăm cât mai multe vieți. Dar acum, față de anul trecut pe vremea asta, avem puterea de a ieși împreună din pandemie, prin vaccinare. Vaccinarea e gratuită, e eficientă, e sigură și îi îndemn cu toată căldura pe toți timișorenii care încă nu s-au vaccinat să se înscrie de îndată pe platforma RoVaccinare și să vină la Maratonul Vaccinării“, a declarat dr. Dorel Săndesc, șeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Județean.

Timișoara are șansa să fie primul oraș liber de Covid-19 dacă ne vaccinăm toți. Dacă știu ceva, e că timișorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toți timișorenii să pună umărul pentru orașul lor, pentru școli redeschise, pentru viața sportivă și culturală a orașului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor. Acum, la Maratonul Vaccinării, e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara. Acum e momentul pentru victoria unei comunități unite în fața virusului”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Accesul la vaccinare este gratuit, pe bază de programare. Oricine se poate programa online, pe platforma RoVaccinare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro), sau telefonic, la call center-ul național (021.414.44.25) sau la call center-ul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (0356.406.517).

CITEȘTE ȘI: Integrarea resurselor culturale ale Universității de Vest din Timișoara – Orizont 2023

 

 

Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 20:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login