Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Manager de spital, infectat cu noul coronavirus! Unde a contractat boală şi în ce stare este?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Numărul cazurilor de coronavirus din ţara noastră continuă să crească, iar ultima raportare arată 15.588 de infectări, de la începutul epidemiei.

Printre acestea se numără şi mulţi angajaţi ai spitalelor, cadre medicale şi personal auxiliar, inclusiv noul manager al Spitalului Judeţean Arad.

CITEŞTE ŞI: A crescut numărul bolnavilor de coronavirus în stare gravă! 255 de oameni se zbat între viață și moarte

Florina Ionescu, şefa interimară a unităţii sanitare a precizat asta, după ce a preluat funcţia şi a mers să îi viziteze pe bolnavii de coronavirus.

“Am mers împreună cu echipa medicală la spitalul din Grădiște, pentru a afla care este situația la zi. Am vrut să discutăm, atât cu personalul medical, cât și cu pacienții.  În ceea ce privește personalul medical ne-a interesat dacă are cele necesare - și aici mă refer la aparatură medicală și echipamente de protecție. Am intrat în saloane, la pacienți cu COVID-19 pentru a afla, direct de la ei, dacă întâmpină probleme în ceea ce privește calitatea actului medical sau vizavi de comportamentul medicilor, asistentelor ori infirmierelor.  Am găsit pacienți mulțumiți  care, deși trec prin momente deosebit de grele, au speranță în ziua de mâine și au încredere în personalul medical. Am găsit astăzi la Spitalul Covid-19 un colectiv medical unit, în slujba pacientului.  Am văzut oameni cu speranță de vindecare. Înțeleg situația prin care trec deoarece, și eu am fost infectată și știu ce presupune lupta cu acest virus deosebit de contagios”, a explicat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Județean Arad.

Directoarea instituţiei nu a dat detalii despre condiţiile în care a contractat infecţia şi nici despre simptomele pe care le-a avut.

CITEŞTE ŞI: Începe dezinsecția la Timișoara! În perioada 14-18 mai, se va stropi din aer

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login