Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mărturia în lacrimi a unei proaspete mămici infectată cu COVID, care nu îşi mai poate vedea copilul: ne-am îmbolnăvit din cauza unei asistente

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este revoltă mare la Maternitatea Bega din Timişoara, care, printr-un ordin de Ministru, este obligată să primească atât femei cu coronavirus, cât şi femei neinfectate.

Atât personalul medical cât şi femeile proaspetele mămici internate deja aici, spun că situaţia poate fi catalogată ca o crimă în masă.

CITEŞTE ŞI: Alarmant! Cazurile de coronavirus din ţara noastră au înregistrat o nouă creştere

“Nu mi se pare normal să aducă aici şi mămici sănătoase cu copii sănătoşi. Aici suntem cele infectate şi riscă să se îmbolnăvească şi ele. Şi noi am fost infectate din lipsă de organizare, nu ştiu… au fost femei… paciente diagnosticate cu coronavirus şi aşa ne-am îmbolnăvit şi noi, din cauza unei asistente care nu a ştiut să ia atitudine. Nu mi se pare normal să aducă şi alte mămici sănătoase ca să păţească ce am păţit şi noi”, spune plângând, una dintre mămicile care au fost deja internate la Bega.

Femeia a născut un copil perfect sănătos, la Maternitatea Odobescu, unde mai multe cadre medicale şi paciente au fost confirmate cu COVID-19.

I-au fost recoltate şi ei probe, iar rezultatele i-au venit sâmbătă, la o zi de la externare.

Imediat a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Maternitatea Bega, unde a fost despărţită de bebeluşul ei, pentru a nu-l infecta şi pe el.

“Este foarte, foarte greu să nu-l văd. Nu vă puteţi imagina ce este în sufletul nostru, mai ales că nici nu ştim când ne vom putea vedea copiii”, a mai spus printre lacrimi, tânăra de 25 de ani.

CITEŞTE ŞI: Gest emoţionant, faţă de cadrele medicale, care luptă în prima linie, cu coronavirusul! Ce vor face timişorenii, ca să îşi arate solidaritatea?

De marţi, când Maternitatea Bega a fost desemnată să primească femeile cu COVID-19, aici au ajuns 11 proaspete mămici, care născuseră în focarul de la Maternitatea Odobescu.

Toate urmează să fie transferate la Spitalul de Boli Infecţioase, deoarece Clinica Bega nu a primit tratamentul pentru coronavirus.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login