Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Examenul de Rezidențiat ar putea fi amânat din nou! Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rezidențiatul studenților de la Medicină ar putea fi amânat din nou. 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus ca nu exclude o astfel de variantă pentru ca înca nu există un ministru al Educatiei. Problema e că pentru organizarea examenului trebuie semnate mai multe ordine de ministru, iar câteva sunt comune - Sănătate și Educație. Primul din ordinele comune vizează aprobarea Metodologiei pentru desfășurarea concursului de Rezidențiat. 

CITEȘTE ȘI: Universitatea de Vest din Timișoara, un nou parteneriat științific în Franța! Un profesor al UVT, invitat special al Centrului de Cercetare în Artă și Lingvistică din Paris

Situația vine și în contextul în care întreg Cabinetul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură.

Inițial, Rezidențiatul ar fi trebuit să aibă loc în data de 17 noiembrie, însă a fost amânat pentru data de 8 decembrie, din cauza lipsei unui ministru la Educația. Acum ar putea fi amânat din nou.

La Timișoara aproximativ 900 de candiați ai UMF ar fi trebuit să susțină examenul, însă în momentul de față nu se știe ce se va întâmpla și când va fi organizat examenul.

CITEȘTE ȘI: Două evenimente de anvergură, la Timișoara, pentru antreprenori, luna aceata: Forumul internațional de afaceri și Topul Firmelor

La fel ca în anii trecuți, Concursul se va desfășura în 6 centreuniversitare: Timișoara, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Târgu Mureș.

Concursul se va desfășura după aceeași metodologie, sub formă de test-grilăcu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore.

Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2019 16:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login