Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Donaţie pentru Spitalul Victor Babeş Timişoara! 4 aparate EKG au ajuns la unitatea sanitară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru aparate de tip electrocardiograf portabil, donate de Fundația Comunitară Timișoara și Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul Victor Babeș Timișoara.

Ele vor intra în dotarea celor patru secții mari ale unității sanitare, Pneumologie 1 și 2 și Boli Infecțioase 1 și 2.

CITEŞTE ŞI: Donaţie pentru Spitalul Victor Babeş Timişoara! 4 aparate EKG au ajuns la unitatea sanitară

“Vrem să le mulțumim celor care au participat la Maratonul Speranței, Timotion, și vrem să îi asigurăm că îi simțim alături, îi simțim aproape și, indiferent de suma pe care au donat-o, dincolo de bani, de donațiile materiale, pentru noi înseamnă o susținere sufletească, ceea ce contează foarte mult în această perioadă. Cele patru aparate EKG portabile pot face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte”, spune dr. Monica Marc, medic pneumolog - Spitalul  Victor Babeș Timișoara.

"Educația și sănătatea sunt domenii pe care credem că trebuie să le susținem mereu. Ca parte din comunitate, încercăm să fim în continuare un sprijin pentru personalul medical și pacienți, mai ales în aceste momente în care este nevoie mai mult ca oricând să fim cu toții o echipă unită. Mulțumim personalului medical pentru toate eforturile depuse și deschiderea cu care au consiliat mediul de afaceri în realizarea și implementarea celor mai bune măsuri pentru protejarea tuturor colegilor noștri. Sănătate multă vă dorim tuturor și putere să depășim această perioadă!", transmite Ciprian Ractei, director general Hamilton Central Europe.

”În aceste vremuri continuăm să sprijinim și să investim în sănătate ori de câte ori putem, în beneficiul celor care au nevoie de implicarea și participarea noastră. Avem o bună colaborare cu personalul medical și administrativ al Spitalului Victor Babeș, apreciem munca și eforturile lor de a asigura cele mai bune condiții de spitalizare și tratament și ne bucurăm de fiecare dată când reușim să dăm și noi o mână de ajutor. Astfel ei știu că nu sunt singuri în lupta cu bolile și se pot baza pe o comunitate de susținători,” a spus Daniela Chesaru, director executiv, Fundația Comunitară Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Focar uriaş de infecţie, la un centru persoane cu dizabilităţi! Sunt peste o sută de cazuri

Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Doctor Victor Babeș Timișoara are în prezent zece asemenea aparate, ele fiind folosite pentru investigarea imagistică a pacienților infectați cu noul coronavirus.

 

 

Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2020 14:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login