Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Doi morţi şi 21 de pacienţi în stare critică, în judeţul Timiş! Au apărut 54 de cazuri noi de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La nivelul judeţului Timiş, situaţia infectărilor cu SARS-COV-2 este similară celei de la nivel naţional, cu un număr ridicat de noi cazuri.

În ultimele 24 de ore, au fost diagnosticate cu coronavirus, 54 de persoane, astfel că, în total, de la debutul epidemiei în ţara nastră, în Timiş au fost confirmate 1.854 de cazuri.

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră, privind epidemia de coronavirus, în ţara noastră! Aproape 500 de pacienţi, în stare gravă

Printre acestea se numără şi 170 de cadre medicale, care s-au îmbolnăvit de-a lungul celor 25 de săptămâni care au trecut de la apariţia primului caz.

În aceste momente, mai sunt internate în spital, 214 persoane, iar 21 dintre ele se zbat între viaţă şi moarte, la terapie intensivă.

Din păcate, în Timiş s-au înregistrat şi 91 de decese, două dintre ele, în ultimele 24 de ore.

În ceea ce priveşte situaţia suspecţilor de coronavirus, sau a celor care au intrat în contact cu bolnavi confirmaţi, numărul lor depăşeşte 150 de persoane.

177 dintre ele sunt în carantină, iar 80 – în izolare, iar două sunt în carantină instituţionalizată.

CITEŞTE ŞI: Maşină burduşită cu bani, descoperită la frontieră! Cum au încercat doi chinezi să îi păcălească pe poliţişti?

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login