Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

De astăzi te vaccinezi fără programare, la orice centru din ţară! La ce trebuie să fii totuşi, atent?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca să accelereze ritmul vaccinării anti-COVID, coordonatorul campaniei a decis ca programarea să nu mai fie obligatorie.

Astefl, începând de astăzi, poţi merge la centru de imunizare la care îţi doreşti, şi eşti vaccinat, doar în baza unui document de identitate.

CITEŞTE ŞI: Timişorenii, aşteptaţi la prima ediţie a Salonului Industriei Ușoare din 2021, la Centrul Regional de Afaceri!

Vaccinarea se face în limita capacității centrelor și a dozelor disponibile, iar în acest sens, personalul din fiecare locaţie va elibera bonuri de ordine.

Persoanele în vârstă de peste 60 de ani se pot prezenta la orice oră, în timpul programului centrului de vaccinare.

În schimb, cele de sub 60 de ani, pot merge doar după ora 14:00.

Cei care aleg această variantă de a merge doar cu buletinul, trebuie să ştie că prioritate vor avea cei care au programare.

„Menţionăm că persoanele care optează pentru această modalitate extinsă de înscriere în procesul de imunizare vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţa de vaccinare, conform procedurilor”, transmite CNCAV.

Până acum, în România au fost administrate 5.781.222 de doze de vaccin.

2.251.795 de persoane au primit ambele doze de vaccin.

CITEŞTE ŞI: Traseele mai multor mijloace de transport în comun vor fi modificate, de luni!

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login