Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Corturile de pe stadionul CFR, pline cu bolnavi de coronavirus! Câţi pacienţi au fost vindecaţi, până acum?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul mare de noi cazuri de coronavirus a făcut ca spitalele din Timişoara, destinate pacienţilor cu COVID-19, să fie pline.

Inclusiv Spitalul Militar de Campanie, amenajat pe Stadionul CFR, a ajuns să nu mai aibă paturi libere.

CITEŞTE ŞI: Încătuşare în trafic! Un şofer a fost reţinut de oamenii legii, după ce a lovit intenţionat un agent

De când a fost pusă în funcţiune, unitatea modulară de tratament a primit 61 de pacienţi cu coronavirus, cu forme uşoare sau medii ale bolii.

„Oana, Ramona, Sorina, Adriana, Larisa, Lavinia sunt prenumele medicilor care, zi lumină, au grijă de pacienții internați în Secția externă de Boli Infecțioase a Spitalului Militar Timișoara. Ioana, Monica, Corina, Raluca, Adi, Mihai, Iulia, Reasilva, Paraschiva, Alina, Ionela sunt o parte din asistenții medicali care sunt secondați în permanență de Gabriel, Radu, Cosmin, Corina, Vasile, Octavian, George, Beatrice, infirmierele și brancardierii care întregesc echipa. Toți pentru unul, unul pentru toți și împreună pentru pacienți, după aceste cuvinte se ghidează echipa SMMIT”, au scris reprezentanţii Spitalului Militar Timişoara, pe facebook.

Personalul medical de aici a făcut posibilă vindecarea a 16 dintre bolnavii care au fost internaţi.

Aceştia au plecat deja acasă, la familiile lor.

“În permanență, pe perioada internării în SMMIT, se ține legătura cu pacienții, atât prin interacțiunea colegilor care intră de mai multe ori pe zi la ei pentru administrarea tratamentului, servirea mesei, igienizarea zonelor; cât și telefonic ori de câte ori este nevoie”, mai scriu cei de la Spitalul Militar Timişoara.

Spitalul modular de pe Stadionul CFR are o capacitate de 54 de paturi şi 4 locuri la terapie intensivă.

CITEŞTE ŞI: PSD Timiș, apel către Pro-România pentru susținerea lui Călin Dobra și Voichița Lăzureanu, la alegerile locale

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login