Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Clinica ORL a Spitalului Municipal, reabilitată! De acum are și lift

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara a investit aproape 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea imobilului în care funcționează Clinica ORL a Spitalului Municipal.

CITEȘTE ȘI: Dezastru în Caraş-Severin! Se pregăteşte evacuarea populaţiei, din cauza incendiului violent care a cuprins pădurile

Pe lângă reabilitarea faţadei de la stradă a clădirii istorice şi a învelitorii, a fot montat și un lift care să ajute pacienții și personalul medical să ajungă mai ușor la etajele superioare.

Avem bucuria să inaugurăm o lucrare important, o lucrare de reabilitare a unei clădiri monument. Este o clădire care găzduiește o activitate medicală foarte important. Valoarea lucrărilor este de aproape 1,9 milioane de lei și ele se referă la fațada clădirii și acoporiș, și aici unde era foarte greu accesul pentru că bolnavii trebuiau duși până sus, iar accesul trebuia făcut pe scări, a fost montat un lift”, spune primarul Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Criminalul care a omorât două bătrâne în scaune cu rotile şi-a aflat pedeapsa! El a ucis ca să îşi impresioneze iubita

orl

 

Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 15:27

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login