Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Avalanşă de noi cazuri de coronavirus! Se ia în calcul revenirea la starea de urgenţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul persoanelor infectate cu SARS-COV-2 creşte de la o zi la alta, iar această situaţie le determină pe autorităţi să impună noi restricţii.

Astăzi, numărul total al cazurilor a ajuns la 38.139, dintre care 681 au fost confirmate numai în ultimele 24 de ore.

Din păcate, de ieri până astăzi, au şi murit 12 oameni infectaţi cu noul virus, iar bilanţul deceselor a ajuns la 2.038.

De la debutul pandemiei în ţara noastră, 22.747 de persoane au fost declarate vindecate şi externate din spitale, alte 2.466 au fost lăsate să plece acasă după 10 zile, fiind asiptomatice, iar alte972  au fost externat la cerere.

Dintre bolnavii de coronavirus care sunt în continuare în spitale, 293 sunt la terapie intensivă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele lor de supravieţuire.

Conform autorităţilor, situaţia este una alarmantă, motiv pentru care se ia în calcul reintroducerea stării de urgenţă, în luna august.

Acest lucru va fi decis în zilele următoare şi depinde de numărul de noi cazuri care vor apărea.

În ceea ce priveşte numărul testelor efectuate, în ultimele 24 de ore au fost înregistrat cel mai mic număr din ultima lună.

Au fost prelucrate doar 8.570 de probe, ceea ce înseamnă că procentul cazurilor noi este de 7,94%, aproape dublu faţă de zilele trecute.

 

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2020 13:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login