Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Baza Uszoda, încă în paragină! Primăria doar asanează zona

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fosta bază sportivă din centrul orașului, Uszoda, mai rămâne în paragină! Primăria Timișoara nu s-a decis ce va face acolo încă, astfel că momentan autoritățile se ocupă doar de asanarea zonei. Imaginea este, însă, dezolantă și nu e  deloc demnă de un oraș care tocmai a fost desemnat Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

La începutul acestui an, după lungi discuții purtate cu Ministerul Educației, Primăria Timișoara a reușit să treacă terenul pe care odată funcționa baza sportivă Uszoda în proprietatea sa. Astfel, focarul de infecție din Parcul Central ar fi trebuit să dispară deja de acolo, mai ales că primii pași spre modernizare au fost făcuți: municipalitatea le-a cerut mai multor arhitecți să vină cu proiecte pentru reamenajarea zonei.

Se pare însă că arhitecții Primăriei nu prea și-au dat interesul, căci astăzi zona arată la fel.

Se intervine pentru asanare în zona Uszoda, până când vom avea și acolo intervenții de punere în valoare a acestor proprietăți a Primăriei”, a anunțat primarul Nicolae Robu

De ani buni fostul centru de natație Uszoda ce funcționa în Parcul Central este o ruină, de care, parcă, autoritățile au uitat. Până la începutul acestui an de zonă ar fi trebuit să se ocupe, teoretic, Clubul Sportiv Școlar nr. 1, aflat în subordinea Ministerului Educației. Practic, însă, CSS n-a făcut nimic, lăsând în zonă mormane de gunoi, tencuială căzută și un spațiu infect în care, noaptea, oameni străzii să-și facă veacul.

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 17:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login