Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vitezomanii, arşi la buzunare! Câţi şoferi au rămas şi fără permis?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de şoferi au fost traşi pe dreapta de poliţişti în utlimele zile, după ce au călcat prea tare pedala de accelaraţie!

Cu toţii s-au ales cu amenzi, iar cei mai ghinionişti, care au mai încălcat şi alte reguli de circulaţie au rămas şi fără permis.

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au aplicat nu mai puţin de 488 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 249 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi 64 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată au fost reţinute 30 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, depăşiri neregulamentare, trecerea pe culoarea roşie a semaforului, nerespectarea limitelor de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 18 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login