Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noapte agitată la frontieră! Un grup de sirieni a intrat ilegal în România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agitaţie mare la graniţa cu Serbia, noaptea trecută! Poliţiştii de frontieră în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Deta, au depistat un grup de sirieni, care au încercat să intre ilegal din Serbia în România, pe jos.

 

„În data de 31.10.2016, în jurul orei 02.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, judeţul Timiş, în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Deta, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere cu autospeciala cu termoviziune, a observat pe direcţia localitaţii de frontieră Denta mai multe persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România”, spun cei de la Poliţia de Frontieră Timişoara.

 

Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, fiind depistate opt persoane de sex masculin, care au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 ani, care nu deţineau documente de identitate asupra lor. Bărbaţii au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login