Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vezi aici tarifele TimPark pe 2017

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tarifele de parcare în sistemul Timpark rămân aproximativ aceleași și în anul 2016. Consilierii locali au votat în ședința de marți un proiect de hotărâre ce stabilește prețurile de parcare pentru toate zonele cuprinse în sistem.

La fel ca în 2016 și în 2017, un șofer care parchează în zona verde timp de o oră trebuie să scoată din buzunar 3 lei. Pentru zona roșie tariful va fi de 1,5 lei pe oră, pentru zona galbenă de 1 leu, iar staționarea timp de o oră în zona albastră se va taxa cu 0,50 de lei. Un abonament pentru o zi valorează 3 euro plus TVA, iar șoferul va putea staționa în zona roșie, zona galbenă sau zona albastră.

În ceea ce privește prețul abonamentelor, valoarea acestora variază în funcție de zonă și de numărul de zile pentru care este încheiat. Astfel, prețul unui abonament lunar, valabil în zona albastră, va fi de 21,42 de lei, pentru unul în zona galbenă este de 27,93 de lei, iar pentru zona roșie de 34,23 de lei. Prețul pentru un abonament general, valabil o lună, în oricare dintre zonele roșie, galbenă sau albastră, este de 42,84 de lei, iar pentru un an ajunge la 445 de lei.

Scapă de plata parcării în regim TimPark persoanele cu handicap, personalului armatei participant la acţiuni militare, dar și proprietarii de vehicule electrice.

Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2016 13:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login