Roxana Iliescu, umilită în public, de Traian Băsescu! Cum a fost scoasă afară, din şedinţă?

Vicepreşedintele CJT Timiş, Roxana Iliescu, a trăit astăzi una dintre cele mai mari umilinţe din viaţa ei.

După ce în urmă cu aproximativ o lună, şi-a anunţat demisia din partid pe facebook, Iliescu a revenit asupra deciziei, de teamă să nu îşi piardă postul din Consiliul Judeţean.

“În urma discuției purtate cu Președintele partidului, domnul Traian Basescu, am hotărât împreună să amân orice decizie privind eventuala mea demisie din partid. Este foarte probabil ca întreaga situaţie să fie clarificată după Congresul PMP din 16 iunie”, a anunţat zilele trecute, Roxana Iliescu, tot pe facebook.

CITEŞTE ŞI: Ce trebuie să facă absolvenții de liceu și facultate pentru a primi indemnizație de șomaj la finalizarea studiilor?

Fără o demisie scrisă, şi amăgindu-se cu promisiunile deşarte ale unora dintre “prietenii” sus puşi, Iliescu a intrat astăzi, cu un tupeu maxim, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, adică  aceeaşi structură în care şi-a anunţat decizia de a pleca din partid.

A sperat că va fi primită cu braţele deschise şi aplauze. În schimb a primit un şut de la cine se aştepta mai puţin. Preşedintele partidului, Traian Băsescu a umilit-o în faţa întregii săli, întrebând-o pe un ton dur: “Domnișoară, dumneavoastră ce căutați aici?”

Roxana Iliescu a simțit pumnul în plex și a părăsit sala cu capul în jos și cu ochii în lacrimi.

Umilită, aşa cum nu a mai fost vreodată, a decis să mintă cu neruşinare şi să transmită un mesaj prin care îşi anunţă din nou, demisia, fără să sufle o vorbă despre faptul că de fapt a fost scoasă pe făraş.

CITEŞTE ŞI: Un poliţist a fost lovit de tir! Cum a fost posibil un astfel de accident rutier?

“Acum o lună mi-am anunțat demisia din mișcarea populară. Ca urmare a discuției avute la București cu președintele partidului, în biroul acestuia, am convenit de comun acord că este în interesul organizației PMP Timiș să revin asupra deciziei de a părăsi partidul, având în vedere inclusiv poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean pe care astăzi o ocup în numele PMP. Nu știu de ce, chiar am avut senzația că stau de vorba cu oameni serioși. M-au mai păcălit odată. Ultima dată. Nu mai am nici timp și nici răbdare pentru minciuni, umilințe și trădări, nici măcar din partea lui Traian Băsescu. Nu, nu plec în vreo țara cu palmieri. Mă întorc la Timișoara, mă întorc între prieteni, între oameni care merg pe stradă cu fruntea sus. Astăzi, 22 mai 2018 denunț adeziunea mea la PMP şi renunț la orice formă de apartenenţă la această organizație politică”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook.

În aceste condiţii, se poate spune că Roxana Iliescu s-a născut talent și a murit speranță. Scurta ei cariera politică s-a încheiat. Însă, înainte de asta, a ales să îşi împroaşte colegii cu noroi, numindu-i neserioşi, mincinoşi şi trădători.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.