Robu: Nu sunt contracandidatul lui Fritz! Ce spune fostul primar, despre următoarele alegeri locale?

Dacă în urmă cu aproximativ un an, fostul primar al Timişoarei, şi-a anunţat intenţia de a candida din nou, acum clarifică declaraţia. Invitat la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, Nicolae Robu a explicat, pentru cei care se întreabă ce partid îl va susţine, că el este în continuare membru PNL.

Însă, nu exclude nici varianta de a intra în cursă, ca independent şi îi îndeamnă pe toţi cei care cred în el, să îl susţină. Cât despre actualul primar, Robu crede că acesta nu va mai câştiga un mandat în fruntea administraţiei locale, pentru simplul motiv că nu va putea candida.

Eu nu sunt contracandidatul domnului Fritz! Eu vreau sa fiu candidat la Primăria Timișoara. Cine vor fi contracandidații nu depinde de mine. Eu vreau sa fiu candidat. Și i-am văzut pe unii că s-au mirat, cum eu nu am partid. Eu deocamdată sunt membru PNL cu cotizația plătită până la sfârșitul anului (…) Eu nu știu ce o să se mai întâmple până când vor fi alegeri, nici nu știm când vor fi alegerile, dar eu vreau să fiu candidat, din partea PNL sau poate voi fi candidat independent”, spune Nicolae Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.