Reguli de colectare în 30 de secunde! Campania derulată de Retim şi Adid, în şcolile din Timiş

Reprezentanţii RETIM si ADID Timiş au dat startul campaniei „Reguli de colectare separată în 30 de secunde”, care se desfăşoară în şcolile din judeţ.

Aceştia s-au întâlnit deja, cu primii elevi, cei de la şcolile din Nădrag şi Criciova, pe care i-au învăţat cum se colecteayă separate deşeurile.

Peste 150 de elevi din ciclul primar şi gimnazial au participat la aceste cursuri altfel.

Cu ajutorul unor proiecţii video, angajaţii RETIM şi ai ADID le-au arătat copiilor unde trebuie aruncate gunoaiele, pentru a proteja mediul înconjurător.

Apoi, echipele RETIM şi ADID Timiş s-au oprit la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Lugoj, unde au stat de vorbă cu peste 100 de elevi de clasele a III-a, a V-a şi a VIII-a.

Obiectivul nostru este ca elevii sa stie ce si unde se arunca, care sunt motivele pentru care e important sa facem colectarea separata a deseurilor, dar si informatii generale despre tot ce inseamna procesul de gestionare corecta a deseurilor pe care le generam…Colegii nostri au explicat prin materiale interactive cat de simplu este sa colectezi separat, ce consecinte sunt daca depunem deseurile in amestec, cat de important e gestul fiecaruia de a respecta cateva reguli clare pentru un mediu mai curat si mai sanatos„, transmit reprezentantii RETIM.

Campania organizata de RETIM si ADID va continua si in saptamanile care urmeaza si in alte scoli din judet.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.