Rectificarea bugetară, criticată de PSD! Ce reclamă liderii de partid din Timiş?

Ca de fiecare dată, împărţirea banilor dă naştere la nemulţumiri în rândul celor care primesc sume mai mici decât alţii.

Este şi cazul rectificării bugetare, pe care PSD Timiş o critică dur.

CITEŞTE ŞI: Preocupări ale CCIA Timiș pentru sprijinirea mediului de afaceri și relansarea economiei în contextul pandemiei de coronavirus

“Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern. Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica”, transmite PSD Timiş.

Orașul Recaș, condus de Pavel Teodor de la PSD, primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult.

Acestea sunt doar câteva dintre inechităţile pe care le reclamă social-democraţii din Timiş.

“Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid. Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: 188 de decese și 5.340 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, de ieri până azi! Numărul pacienților internați la ATI, în continuare mare

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.