Recomandările jandarmilor pentru cei ce iau parte la evenimentele din centrul Timișoarei

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Sute de jandarmi se află în aceste momente pe străzile din județul Timiș.

Cei mai mulți dintre aceștia sunt angrenați chiar în zona centrală a Timișoarei, pentru a se asigura ca evenimentele culturale se desfășoară ca la carte.

Încă din data de 01 decembrie jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu I.P.J. Timiş, I.S.U.,,Banat” Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică, la manifestările prilejuite de Ziua Naţională şi de deschiderea Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei din municipiul Timişoara.

Pentru timișorenii ce iau parte la evenimentele organizate în cadrul Târgului de Crăciun, jandarmii au câteva recomandări.
– cei care participă la manifestările cultural artistice sunt atenționați să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, timișorenii sunt rugați să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;
– timișorenii sunt atenționați, de asemenea, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemenea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222229.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.