Raul Olajos și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al filialei USRPLUS Timiș!

Raul Olajos, președintele PLUS Timiș și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte a filialei USRPLUS Timiș.

Alegerile interne în cadrul filialei USRPLUS Timiș vor avea loc în data de 4 iulie.

Raul Olajos și-a anunțat candidatura într-o vizită de lucru la Lugoj.

”La mai bine de un an de când am fost ales președinte PLUS Timiș, am înțeles că este foarte diferit să conduci o organizație politică față de o companie cu sute de angajați. Asta, deși unele principii fundamentale sunt aplicabile în ambele situații. Conducerea participativă, de echipă, trasabilitatea atingerii obiectivelor, aplicarea regulilor în mod unitar sunt câteva din aspectele cărora le-am găsit aplicabilitate și în construcția și coordonarea unei structuri politice. Pentru că,  partidul nostru este deschis și complet democratic, pentru că este nevoie de checks and balances, pentru că,  eu cred în separația puterilor, pentru că urmează o perioadă de construcție și de organizare, pentru continuitate și moderație, pentru toate acestea și pentru o viziune alternativă asupra modului de organizare al filialei USRPLUS Timiș îmi anunț intenția de a candida pentru Președinția filialei județene”, a transmis Raul Olajos, printr-o postare pe o rețea de socializare. 

Raul Olajos și-a expirmat viziunea despre cum ar trebui să arate filiala județeană a USRPLUS și care trebuie să fie prioritățile.

Îmi doresc o filială județeană moderată și modernă. Am decis să candidez considerând că neocuparea unei funcții politice executive în acest moment mi-ar permite să dedic următorii 2 ani coordonării filialei județene USRPLUS Timiș și dezvoltării unor filiale locale puternice în județ, astfel încât la următoarele alegeri locale, din 2024, rezultatele acestora să fie net superioare celor de anul trecut.  Consider că filiala județeană trebuie să se ocupe cu precădere de organizarea și suportul filialelor din zona rurală și periurbană, iar în acest sens, cred că este oportun ca în biroul județean să se regăsească un număr semnificativ de membri din aceste filiale. De asemenea consider important ca toți membrii din județ să aibă un cuvânt de spus, prin consultări sau referendumuri, atunci când trebuie luate decizii importante”, a mai spus Olajos.

Până acum doar primarul Dominic Fritz și-a mai anunțat intenția de a candida pentru această funcție.

În momentul de față filiala județeană a USRPLUS este condusă de copreședinții Raul Olajos din partea PLUS și Răzvan Moș din partea USR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.