PSD Timis nu face transferuri ca la fotbal! Deputatul Alfred Simonis, despre scandalul din PSD Timiș

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Odată cu stabilirea datei alegerilor interne din PSD Timiș, luptele din interiorul organizaţiei au atins cote alarmante.

Deputatul Alfred Simonis a vorbit despre aceste tensiuni, dar şi despre candidatura la preşedinţia filialei, într-un interviu pentru sursadevest.ro

CITEŞTE ŞI: Accident grav cu trei victime! Intervine elicopterul SMURD

Este într-adevăr o situație tensionată, dar nu de criză. Aș spune mai agitată, normală înainte de alegeri. Ştim cu toţii că înaintea unor alegeri exista discuţii, contracandidaţii încearcă să convingă, însă cred că ne încadrăm în limitele normale având în vedere importanța evenimentului.

Sunt voci care vă acuză că ați fi în spatele contestatarilor, cum comentați acest lucru?

Nu am auzit versiunea aceasta, însă dacă există, este neadevărata și nefondată. În ultima perioadă eu m-am concentrat foarte mult pe activitatea parlamentară. Am avut foarte mult de lucru. Nu am intrat în luptele interne din partid. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, dar am preferat să stau deoparte. În politică mi-am făcut propriul drum. Toţi trebuie să înţelegem că facem parte dintr-un partid, a cărui traiectorie este dată de activitatea ficărui individ. Iar pentru a reuşi, trebuie să fim uniţi.

Contestatarii actualului președinte Călin Dobra susțin că cea mai bună opțiune pentru partid ar fi întoarcerea lui Titu Bojin la cârma partidului. Cum comentați?

Domnul Titu Bojin a fost colegul nostru, este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut pentru PSD Timiș, însă a ales singur să plece într-un alt partid. PSD nu este un club de fotbal, în care facem transferuri înainte de începerea campionatului. Suntem un partid mare, cu un activ de partid puternic, avem multe opțiuni. În primul rând eu nu ştiu dacă el şi-ar dori să facă acest pas. Apoi, nu cred că o astfel de variantă este statutară.

Sunt totuși zvonuri ca sunt multi contestatari – primari, viceprimari, președinți de filiale locale- care cer o soluție pentru deblocarea situației din Timiș. Cum credeți că se va rezolva această situație?

CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea, la Timișoara: UNPR trebuie să se regrupeze! Ce sarcini a plasat filialei Timiș?

Repet: lucrurile nu sunt atât de grave, sunt doar șicane care se încadrează în limitele normale , dar am convingerea că până în data de 1 martie, când vom avea alegerile interne, situația se va rezolva. Sunt convins că PSD Timiș va reuși să depășească acest moment, iar la sfârșit să avem cea mai bună echipă.

Vă veți înscrie în cursa pentru ocuparea funcției de președinte?

Îmi voi depune candidatura, însă nu m-am gândit pentru ce post. În zilele următoare voi lua o decizie în acest sens.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.