PSD investeşte în domeniul energetic, protejând consumatorii

Plafonarea tarifelor la gazele naturale şi la energie electrică, cel puțin până în aprilie 2022, este încă o măsură în favoarea românilor.

Astfel, în următorii trei ani, prețurile la gaze naturale şi energie electrică pentru populație și firme nu vor mai crește.

Aceste măsuri sunt însă corelate cu finanţări alocate dezvoltării infrastructurii de transport şi pentru gaze naturale, dar şi pentru energie electrică.

Din proiectul naţional de dezvoltare a reţelelor de transport pentru gaze naturale, face parte şi magistrala de gaze naturale Mintia – Brad.

Deja a fost finalizat primul kilometru din cei 35 ai acestui proiect foarte important pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Brad şi a întregii zone de nord a judeţului Hunedoara. Lucrările vor continua în ritm susţinut şi obiectivul, în valoare totală de 22,5 milioane de lei, ar trebui să fie terminat peste 16 luni.

Nici producţia de energie electrică nu a fost neglijată. În cadrul Planului Naţional de Investiţii din cadrul Strategiei energetice a României pentru perioada 2018-2020, au fost deja alocate aproximativ 150 milioane de lei pentru 6 obiective de investiţii.

Între acestea, Termocentrala de la Paroșeni a fost dotată cu o instalație de desulfurare care elimină 94% dintre emisiile de SO2. Valoarea investiției a fost de 65,3 milioane de euro, iar din august 2018 termocentrala respectă valorile de mediu impuse de legislația europeană. Componentă a Compexului Energetic Hunedoara, termocentrala este aprovizionată cu cărbune din Valea Jiului, activitatea ei permiţând păstrarea unui număr important de locuri de muncă în zonă.

Viziunea PSD în domeniul politicilor energetice s-a axat mereu pe securitatea aprovizionării cu energie a cetăţenilor ei. Însă toate aceste politici au fost orientate având consumatorul în prim plan, ca beneficiar al reducerii facturilor. Iar pentru aceasta au fost luate măsuri prin care consumatorii vulnerabili au fost corect definiţi, identificaţi şi sunt protejaţi.

Scopul final este o viaţă mai bună pentru români aici, în România!

 

Comandat de Partidul Social Democrat

CUI mandatar 41190008

Realizat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.