Proiectul ”Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara în contextul SARS-COV-2” a ajuns la final!

Universitatea de Vest din Timișoara anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara în contextul SARS-COV-2”, proiect finanțat din fonduri europene.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 21 luni, noiembrie 2020 – iulie 2022 și a avut ca obiectiv general asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educație universitară, prin dotarea Universității de Vest din Timișoara cu aparatură destinată dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor.

Prin implementarea proiectului 10 locații din cadrul Universității de Vest din Timișoara au fost dotate cu echipamente și aparatură tehnologică de ultimă generație, precum terminale de acces și control, încorporate cu recunoaștere facială și detectoare de temperatură.

Valoarea totală a contractului de finanțare a fost de peste 1.2 milioane de lei și a reprezentat finanțare 100% nerambursabilă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.