Prima ediție a expoziției SportVest și-a deschis porțile! Evenimentul reprezintă o premieră pentru CCIAT

Inițiată și organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la Centrul Regional de Afaceri, in perioada 3-5 iunie, SportVest este prima ediție din vestul țării a unei manifestări dedicată in exclusivitate sportului și vieții sănătoase.    

Ideea a pornit de la o nevoie. Aveam nevoie de încălțări și nu am găsit în Timișoara și atunci mi-am dat seama că avem o gaură în zona de articole sportive palpabile în Timișoara și  de aici lucrurile au început să se rostogolească, așa că mie mi-a venit ideea, dar peste 90% din muncă se datorează colegelor mele care s-au implicat 100%. Totodată să nu uităm că astăzi este ziua mondială a ciclismului, deci este încă un motiv pentru a ne vedea aici și la anul pe 26-28 mai vom fi din nou aici la ediția a doua”, spune Lucian Galoși, vicepreședinte CCIAT.

SportVest reunește atât producători cât și comercianți de articole sportive din toate domeniile, precum și companii care oferă servicii sau produse conexe domeniului sportiv, precum săli de fitness, centre sportive, suplimente alimentare, cabinete de nutriție etc. 

Avem un respect deosebit față de expozanții care au avut curajul să vină astăzi aici la prima ediție a unei expoziții. Îmi doresc ca în anii viitori să facem mult mai mare această expoziție. Astăzi avem trei premiere. O premieră este faptul că organizăm prima ediție de sport, doi, avem premieră pentru că niciodată în 31 de ani niciun membru al colegiului de conducere nu a organizat și nu a fost inițiatorul unei astfel de expoziții, iată astăzi domnul vicepreședinte Lucian Galoși a fost inițiatorul acestei expoziții, și o a treia premieră este faptul că două colege ale noastre care nu au nimic de a face cu expozițiile au lucrat umăr la umăr cu domnul Lucian Galoși pentru ca toată lumea să fie mulțumită”, spune Florica Chiriță, președinte CCIAT.

Vă felicit pentru această inițiativă, mă bucur să fiu alături de colegii mei de la UVT, pentru că suntem o echipă și sperăm să facem lucruri frumoase, colegii mei de la Liceul Sportiv unde astăzi am avut crosul olimpic, o zi frumoasă plină cu copii. Trebuie să aducem Timișoara acolo unde îi este locul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru că vorbim de sport și îmi doresc ca Timișoara să fie numărul 1 din nou. Sper ca de ce nu la anul să avem și echipament de gimnastică pentru că îmi doresc să echipăm sala de gimnastică din Timișoara, începutul e bun și sper să fie și mai bine la anul, și peste câțiva ani să fim și mai mulți de cât suntem acum”, spune Simona Amânar.

Mă bucur că putem vorbi pentru prima dată la Timișoara de o astfel de expoziție și dacă vrem să dezvoltăm sportul în Timișoara trebuie să ne bazăm și pe așa ceva. Trebuie să ne bazăm și pe societățile care investesc în sport, care investesc în echipament sportiv, în medicină sportivă, în cei care dezvoltă tot ceea ce înseamnă bază materială, pentru că altfel nu se poate. Degeaba vorbim despre un stadion dacă nu avem săli, dacă nu avem baza materială pentru copii, juniori, dacă nu avem în școli materiale didactice pentru orele de sport, dacă nu avem săli sau terenuri de sport”, spune Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

SportVest, o manifestare pentru toate vârstele și categoriile de public – copiii, părinți sau bunici, iubitori ai sportului și sportivi de performanță, specialiști dar și persoane care vor să afle regulile unui stil de viață sănătos! 

‍SportVest, locul unde puteți asista sau participa la concursuri și demonstrații de baschet/handbal/rugby, fitness, judo, karate, kick-boxing, box, frisbee derulate in interioriul si exteriorul Centrului de Afaceri.

Programul este următorul: vineri și sâmbătă între orele 10 și 20 și duminică între 10 și 18.

Intrarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.