Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Victor Ponta, vizită fulger la Timișoara! Ce l-a adus pe fostul premier, în oraș?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a avut astăzi parte de o adevărată surpriză.

Ponta CJT
Fostul premier al României, și ex-președinte al PSD, Victor Ponta a venit special la Timișoara, să își felicite colegii pentru rezultatele obținute la alegerile parlamentare, care s-au desfășurat ieri.
„Am venit să-i felicit pe colegii mei și sunt foarte mândru de ei și Daciana mi-a zis că în sfîrșit Banatul e fruntea și la PSD!, a spus Victor Ponta.

Fostul lider al social-democraților a venit însoțit de Ioan Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin. Cei doi l-au vizitat pe Sorin Grindeanu, la Consiliul Județean Timiș, unde au stat câteva zeci de minute.

La nivelul județului Timiș, PSD a obținut un rezultat nesperat de bun: 34,8% pentru Camera Deputaților și 36,61% pentru Senat.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login