Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un consilier local PMP rupe tăcerea! Partidul lui Sămărtinean a ajuns pe mâna şmenarilor şi combinatorilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acuzaţii grave, făcute de un membru al partidului condus de deputatul Cornel Sămărtinean, care spune că PMP face jocuri murdare.

Cel care rupe tăcerea este consilierul local din Lugoj, Fedor Maşniţa, care a decis să îşi dea demisia din partid, sătul de matrapazlâcurile la care se dedau colegii lui.

Picătura care a umplut paharul este alianţa făcută de PMP cu PSD, pentru aprobarea sumei de 100.000 de euro, pentru lucrări de reparaţii la Centrul SPA, care nu a fost niciodată dat în folosinţă.

CITEŞTE ŞI: O nouă explozie de îmbolnăviri! Au fost raportate aproape 1.400 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore!

“În aceste condiţii, orice om normal îşi pune întrebarea: de ce este nevoie de reparaţii, la un obiectiv care nu a fost niciodată funcţional? Pentru consilierii PMP Lugoj, asta nu a contat, punând mai presus de interesul lugojenilor pentru banii lor, propriile interese. Eu nu pot accepta ca voturile pe care ni le-au acordat oamenii să fie tranzacţionate ca la piaţă, în alte scopuri sau pentru aranjamente meschine, care nu fac bine oraşului. Nu voi tolera niciodată ca lugojenii să fie manipulaţi şi păcăliţi o dată la 4 ani”, a scris Fedor Maşniţa, pe pagina lui de facebook, unde şi-a anunţat şi demisia din partid.

fedor

Maşniţa mai spune că onestitatea de care a dat dovadă în tot acest timp, i-a adus duşmani, care au ales să îl denigreze, pentru că nu şi-a trădat electoratul

“Despre mine s-au scris multe, am fost acuzat pe nedrept, mi-a fost terfelită familia, tocmai din cauză că nu am vrut niciodată să fac jocurile cuiva, în detrimentul lugojenilor, al celor pe care am jurat să îi reprezint.  Nu am avut niciun contract din bani publici şi nu am acceptat ca vreun om de afaceri să îmi influenţeze deciziile, aşa cum au acceptat alţi colegi de-ai mei”, a mai scris consilierul local, care a ales să îşi dea demisia din partid.

Plec cu un gust amar, deoarece partidul în care am crezut a devenit un loc al şmenarilor şi profitorilor. Organizația locală PMP Lugoj a ajuns pe mâna combinatorilor care au doar un singur scop: atingerea interesului personal, care nu coinicide cu interesul lugojenilor”, a concluzionat Fedor Maşniţa.

CITEŞTE ŞI: Scene de coşmar! Bătrânică bătută şi jefuită în propria casă, de patru bărbaţi mascaţi

 

 

Ultima modificare Vineri, 07 August 2020 14:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login