Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sorin Grindeanu, față în față cu Klaus Iohannis! Se așteaptă decizia președintelui

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sorin Grindeanu a fost propus in cursul zilei de ieri pentru a ocupa funcția de prim-ministru al României.

Astăzi, social democratul a avut o primă intâlnire cu președintele Klaus Iohannis, unde au discutat timp de 30 de minute.

Grindeanu este in momentul de față președintele Consiliului Județean Timiș, funcție ocupată după alegerile din vară, iar in Guvernul Ponta a condus Ministerul Comunicațiilor. Sorin Grindeanu a ocupat și fotoliul de viceprimar al Timișoarei, după care din 2012 a fost ales deputat in Parlamentul României.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 - 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică.

A intrat in politică in 1996, iar de-a lungul timpului a deținut diverse funcții in PSD Timiș, iar in momentul de față este președintele PSD Timiș

In cazul in care Klaus Iohannis ar refuza și cea de-a doua nominalizare a PSD, social democrații amenință cu vor incepe procedurile de suspendare a președintelui.

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut astăzi nicio declarație in ceea ce privește numirea viitorului premier. Decizia a fost amânată până după sărbători.

 

Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 00:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login